اختلال در خواب خطر ابتلا به بيماريهاي رواني را افزايش ميدهد
پژوهشگران اعلام کردند خطر بروز بیماریهای روانی در دوران بزرگسالی در کودکانی که عموما کابوس میبینند، بیشتر است. طبق این تحقیقات، خطر ابتلا به بیماریهای روانی و ناراحتیهای روحی در دوران نوجوانی و جوانی در افرادی که تا پیش از 12 سالگی شبها کابوس میبینند، تا سه و نیم برابر بیشتر از دیگر کودکان است.
همچنین هراس شبانه که نوعی اختلال در خواب محسوب میشود، خطر ابتلا به مشکلاتی روحی همچون توهم و پراکندگی افکار را تا دو برابر افزایش میدهد.
کابوس در کودکی اتفاقی متداول محسوب میشود و با مرور زمان از دفعات آن کاسته میشود. در مواردی که این نوع اختلالات در خواب به صورت شدید رخ میدهند، فرد با سرعت بیشتری نفس میکشد و در برخی مواقع بدن دچار تکانهای شدید میشود
از هر چهار کودک، سه نفر کابوس و اختلال در خواب را تجربه میکند.
در این حال، پژوهشگران به خانوادهها توصیه کردند محیطی مناسب را برای خواب کودک فراهم آورند.
هلن فیشر یکی از پژوهشگران در دانشکده کینگ لندن تصریح کرد: برنامه غذایی یکی از عوامل تاثیرگذار در خواب است و کودکان باید از مصرف نوشیدنیهای قندی پیش از خواب خودداری کنند. جلوگیری از تماشای تلویزیون، بازیهای رایانهای و مسائل مشابه توسط کودک نیز در این زمینه موثر هستند
به گزارش خبرگزاری «برناما» از واشنگتن، نتیجه این تحقیقات در نشریه آمریکایی «خواب» منتشر شد
منیره کردلو مسئول مرکز مشاوره صبا تمام سعی خود را برای برخورداری شما از مشاوران و روانشناسان مجرب نموده و آماده عقد قرارداد با مدارس دوایر دولتی و غیر دولتی می باشد.
:: موضوعات مرتبط:
اختلالات ,
,
:: بازدید از این مطلب : 194
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0